3 km-re Mezőkövesdtől, a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő üdülőterületén található SAKURA apartman, 4-6 fő részére kiadó.
Az apartmanunk csendes, nyugodt, zöld övezetben, 640 m2-es telken található. A ház kertjét színes virágok teszik széppé. Az udvaron lehetőség van főzésre (bogrács, szén, fa), az étkezés a filagóriában is megoldható. A fedett teraszon kényelmes kerti bútorok, hűtőszekrény az italok behűtésére. Napozáshoz napozóágyak állnak a vendégek rendelkezésére. A ház udvarán a parkolás is megoldott 2-3 autó részére, fedett parkolóval. Egész évben kiadó, télen fűthető, nyáron légkondicionált. SAT TV is van ( HU, SK, CZ, PL, D, F,). Hangulatos nappali konyhával együtt, kandalló romantikájával. A fürdőszoba tágas, zuhanyzóval, a WC külön. A konyha teljesen felszerelt (kombinált hűtőszekrény, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogatógép). A szobában kiságy biztosított a gyermekek pihenéséhez. WiFi + klíma
A Zsóry-fürdő 7 perc alatt gyalog elérhető. A területén gyógy, gyermek és élménymedencék, uszoda, szauna, masszázs biztosítja a kikapcsolódást A strandon a meleg ételek 10 %-os kedvezménnyel fogyaszthatók a vendégeink részére. Mezőkövesdet kiépített kerékpárúton is meg lehet közelíteni. Kerékpárok rendelkezésre állnak az apartmanunkban. Nagyobb bevásárlóközpontok, múzeumok, bankok elérhetők a városban. Csütörtökön, szombaton zöldség-gyümölcs piac, szerdán a Tesco mellett használtcikk piac.
Bogács 15 km-re van, itt 4 termálvizes medence található. Demjén 18km tobogan csuzdaval. Eger történelmi városa 20 km-re, a Tisza-tó természetvédelmi területe 30 km-re fekszik.
Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk a hozzánk látogatóknak!

 

 

 

www.youtube.com/watch?v=kF0mlUn_wNI&feature=youtu.be

Fotogaléria: Honlapja Magyar HU